Abonimi Shtëpiak
590 Lek për muaj

Shikoni mbi 56 stacione në televizorin e shtëpisë
Filma, Emisione, Argëtim, Seriale, Televizion 24/7

Shikoni TV me lidhjen internet të shtëpisë

Zbavitje për fëmijët, premiera botërore, film 24/7
7 kanale kinemaje nga rrjeti eskluziv CineStar TV

Përzgjedhje ditore për gjithë familjen

Emisione, filma dhe seriale televizive
të larmishme, edhe në gjuhën shqipe

Filma Kinemaje +5000 orë çdo muaj

Shfleto programet e kanaleve më të suksesshme të kinematografisë ndërkombëtare

Kinematografi Botërore
24/7 HDTV

Kryevepra të industrive filmike me përkthime në gjuhën shqipe

Kanale Televizive HD Premiere

Veçanërisht për Shpërndarësit e Sinjaleve TV Kabllore
dhe për Shpërndarësit e Shërbimit të Internetit - ISP -

Transmetues OTT i Certifikuar

7 Kanale Filmash

Paketa e plotë përmban të 7-të kanalet HD të gjigantit ndërkombëtar CineStar TV, ku çdo muaj transmetohen mbi 5.000 orë filma të kinematografisë së mirënjohur botërore, titruar mjeshtërisht në gjuhën shqipe.

50 Stacione HDTV

Paketa e plotë HDTV përmban mbi 50 kanale shqiptare dhe ndërkombëtare, ku çdo ditë transmetohen emisione dhe filma për të gjithë familjen, me larmi programesh mediatike dixhitale Premium HDTV.

24 Vite Ndërlidhje

Transmetim OTT nëpërmjet sinjalit të dedikuar HDTV me infrastrukturën moderne 24/7 për Kompanitë e Transmetimit TV Kabllor, si dhe Kompanitë e Shpërndarjes së Shërbimit të Internetit - ISP.

Transmetoji televizionet shqiptare
dhe ndërkombëtare nëpërmjet OTT

Mirëpresim stacionet shqiptare, si dhe rrjete televizive ndërkombëtare
që të na transmetojnë OTT 24/7 kanalin dhe programacionin. | Oda TV

Teknologji moderne e transmetimit Over-The-Top me anë të internetit

Shfaq programacione drejtpërdrejt

Veçanërisht për Shpërndarësit e Sinjaleve TV Kabllore dhe për Shpërndarësit e Shërbimit të Internetit - ISP -

Transmetim i Licensuar për Kompanitë TV Kabllore
dhe Shpërndarësit e Shërbimit të Internetit - ISP -

Korrespondencë nëpërmjet formularit të kontaktit:

    Ruajmë privatësinë dhe kujdesemi për sigurinë